Vraag


Hoe kunnen we zorgen dat de Olimato olie het sieraad in de keuken wordt? Dat het de olie op het vuur is in de olijfolie branche? Dat de olie in beeld komt en in beeld blijft bij de doelgroep.


Tom en Ewald willen nu echt gaan investeren in Olimato en zijn nieuwsgierig naar nieuwe en verfrissende invalshoeken ten aanzien van doelgroep, assortiment, beleving, bekendheid, (social) media, verpakking etc. Alles mag ongeveer op de schop … de enige zorg is dat Olimato een echt een merk wordt.


Vooralsnog is Olimato een bedrijf van beperkte omvang maar de ambities zijn fors … en kunnen zelf reiken tot de keukens in heel Europa en the USA. Olimato is op zoek naar ideeën voor een extra boost op de korte en langere termijn. Haalbaarheid van de ideeën is niet het eerste uitgangspunt al is de praktische invulling natuurlijk wel van belang.

Achtergrond


Olimato is een familiebedrijf dat Griekse olijfolie van uitzonderlijke kwaliteit verkoopt aan de ‘betere’ restaurants en particulieren


We vertellen op dit moment ‘ons verhaal’, we hebben de nodige klanten in het particuliere en horeca segment … en we willen nu graag een volgende stap zetten. We willen het merk beter en grootser onder de aandacht brengen bij bedrijven, horeca, groothandel en/of particulieren. Hoe kunnen we ons onderscheiden ten opzichte van andere oliën en leveranciers?