Bekend worden bij een breed zakelijk publiek?
Dan werkt Brabant Business Video voor u

Met onze video’s brengt u snel, helder en aantrekkelijk in beeld wie u bent en wat u doet. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden. Daarom is een video dé manier om uw product, dienst of organisatie te promoten.


Wij bedenken en maken uw video op maat. Die kunt u op allerlei manieren inzetten: intern, maar ook op uw website of bij social media.

All-in pakket

BBM Video biedt een compleet all-in pakket. Uw video krijgt een plekje op onze nieuwssite Brabant Business Media. En in ons magazine Brabant Business Magazine kunnen we aandacht besteden aan de premiere van uw video.Tarief video

Neem voor meer info contact op

Standaard video + 1/1 pagina magazine


Geef uw bedrijf, dienst of product meer bekendheid door Brabant Business Video in te zetten. Hierbij komen wij 2,5 uur op locatie filmen. Door u 5 korte vragen te stellen, brengen we uw onderneming op een interessante manier in beeld. De maatwerk promotievideo kunt u vervolgens zelf via uw website of social media-kanalen verspreiden of via de overkoepelende kanalen van Brabant Business Media. Alle content van Brabant Business Media  is te zien en te beluisteren op de pc, laptop, tablet, mobiele en smart-tv. Bovendien krijgt het filmpje  aandacht in de eerstvolgende uitgave van Brabant Business Magazine, een thematisch zakenblad dat verschijnt bij bedrijven in Brabant.


Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


€ 1.995,-

video-play-button

INFO

T: 085-0030040

M: Rob Verdijk | 06 - 12 53 63 40

M: Tom vanFulpen | 06 - 55 36 33 37

I: info@brabantbusinessmedia.nl

W: www.brabantbusinessmedia.nl

Luchthavenweg 59 V

5657 EA Eindhoven