BRABANT BUSINESS

Met onze video’s brengt u snel, helder en aantrekkelijk in beeld wie u bent en wat u doet. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden. Daarom is een video dé manier om uw product, dienst of organisatie te promoten.


Wij bedenken en maken uw video op maat. Die kunt u op allerlei manieren inzetten: intern, maar ook op uw website of bij social media.

Brabant Business Videoproducties biedt u de mogelijkheid om uw product, dienst of organisatie via video te promoten. De maatwerk promotievideo’s zijn in te zetten op uw eigen website of social media-kanalen en krijgen aandacht op ons platform.

Emotie is conversie

Branding

Breder publiek

Meer verkopen en meer leads

VIDEO

Tarieven

video-play-button

Standaard video + 2/1 pagina magazine


Geef uw bedrijf, dienst of product meer bekendheid door Brabant Business Video in te zetten. Hierbij komen wij 2,5 uur op locatie filmen. Door u 5 korte vragen te stellen, brengen we uw onderneming op een interessante manier in beeld. De maatwerk promotievideo kunt u vervolgens zelf via uw website of social media-kanalen verspreiden of via de overkoepelende kanalen van Brabant Business Media. Alle content van Brabant Business Media  is te zien en te beluisteren op de pc, laptop, tablet, mobiele en smart-tv. Bovendien krijgt het filmpje  aandacht in de eerstvolgende uitgave van Brabant Business Magazine, een thematisch zakenblad dat verschijnt bij bedrijven in Brabant.


Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


€ 2.495,-

TARIEVEN VIDEO

INFO

T: 085-0030040

M: Rob Verdijk | 06 - 12 53 63 40

M: Tom vanFulpen | 06 - 55 36 33 37

I: info@brabantbusinessmedia.nl

W: www.brabantbusinessmedia.nl

Luchthavenweg 59 V

5657 EA Eindhoven

Binding van websitebezoekers