Netwerkclub

Versterk jij het ondernemersnetwerk met kennis en expertise? Met profielen, experts en een exclusief forum helpen we elkaar verder met ondernemen. Bovendien krijg je als Welconnect member een aantal exclusieve voordelen: breng jouw product of dienst onder de aandacht op de vraag & aanbod-pagina, lees elke week exclusieve 'premium' artikelen en sta direct in contact met ondernemers en investeerders.

Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie om ondernemers te helpen verbinden en te groeien. Je kan bij ons kiezen uit diverse pakketten waarbij we diverse tools inzetten om de doelstellingen te bereiken. Bekijk hieronder wat we je allemaal kunnen bieden en kies het pakket dat bij je past.

Bedrijfsfilm op Welconnect TV kanaal

Middels onze eigen TV kanaal produceren wij een bedrijfsfilm dat een bereik heeft dan meer dan 20.000.

Persberichten ­­­­­via de app Welconnect

Bereik meer dan 5000 potentiële klanten met ­­­persberichten ­­­waarin je ook links naar je eigen website kan verwerken.

Advertorial in de Welconnect E-magazine 

Krijg meer traffic naar je site door plaatsing in het e-online magazine. Deze belandt bij 1000 ondernemers in hun inbox.

Boost je online vindbaarheid

Verbeter je SEO! Dankzij linkbuilding geef je jouw online vindbaarheid een enorme boost.

Jouw event onder de aandacht

Krijg als Welconnect partner al jouw evenementen vol door jouw evenementen op de Welconnect evenementenkalender te plaatsen.

Vergroot je netwerk

Ontmoet (top-)ondernemers op events. Met een Welconnect membership kun je hier gratis of met fikse kortingen heen.

Laat je inspireren

Verdiep jezelf in de trends, ontwikkelingen en laatste nieuwe met het Welconnect online magazine en ontvang Brabant Business Magazine vier keer per jaar op de deurmat.