NOORDKADEBEZOEK KONINGIN MAXIMA

Het 100-jarige bestaan van CHV Noordkade en de opening van Theater de Blauwe Kei was aanleiding van een groot business event op de Veghelse Noordkade. Op maandag 10 september kwamen ruim 600 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en van culturele organisaties uit heel Nederland voor een businessevent naar de Noordkade. Het ging over het overwinnen van obstakels, in het diepe durven springen, keihard bouwen, samenwerken en de lange termijn doelen voor achter-achter-kleinkinderen.


Vragen hierover stelde presentatrice en TV persoonlijkheid Hella, na de keynote van Wiebe Draijer (CEO Rabobank), aan de Veghelse ondernemers en sprekers Frits van Eerd (CEO Jumbo), Erik-Jan van de Brink (directeur Udea), Herman Molenaar (CFO Van der Lande), Stefan van de Ven (Directeur Bouwbedrijf van de Ven) en aan Dick Hordijk (CEO Agrifirm).


Hoogtepunt was toch wel het bezoek dat Koningin Maxima bracht. Ze werd daar welkom geheten door bestuursvoorzitter Martien van den Hoven en directeur Harry Vermeulen. Het gilde bracht een groet en van Blauwe Kei junior ster Sem kreeg de majesteit een mooi boeket. In haar gevolg de Commissaris van de Koning, de burgemeester van Meierijstad, kamerheer en adjudant van de koning en hofdame.

video-play-button

Fotograaf­: Sander van der Veen/CHV Noordkade