BBM online & Website

1 Slide

1 Tegel

Website banner (jpeg of gif)

€ 495,-

€ 150,-

€ 125 per maand/

€1000 per jaar

(voorbeeld)

(voorbeeld)

BBM online is een digitaal, interactief magazine.

Met aansprekende beelden, leuke animaties en flitsende video’s nemen we u mee in de Brabantse zakenwereld. Hierin leest U mooie achtergrondverhalen, actualiteiten, toekomstvisies en tips & trucs van inspirerende bedrijven. Vanaf dit jaar biedt BBM bedrijven alles onder één dak. Dankzij de combinatie van print, online en video kunnen we u een crossmediaal concept bieden, want we zijn van mening dat online en offline nieuws elkaar perfect aanvullen. Ons online magazine zal zes keer per jaar verschijnen.


Via de site www.brabantbusinessmedia.nl blijft Uw bedrijf in beeld middels nieuwsberichten, video, banners en leest u de laatste ontwikkelingen van ondernemend Brabant.

Neem voor meer info contact op

Fontys is met ruim 44.000 studenten en meer dan 4.500 medewerkers een  kweekvijver voor onderzoek en innovatie. In vrijwel alle denkbare sectoren doen wij -samen met het werkveld- praktijkgericht onderzoek, begeleid door onze deskundigen en gedragen door het enorme ontwikkelingspotentieel van onze studenten. Nieuwe kennis wordt als vanzelfsprekend opgenomen in onze opleidingen en cursussen. De regio Noord-Brabant kenmerkt zich door een bloeiend bedrijfsleven op het gebied van Logistiek en Techniek (High Tech Systems & Materials). Fontys wil met onderzoek en innovatie bijdragen aan de doorontwikkeling van deze regionale bedrijvigheid en zoekt daarom nadrukkelijk de samenwerking met deze sectoren.

Praktijkgericht onderzoek
Via lectoraten en onderzoeksprogramma’s met subsidies wordt praktijkgericht onderzoek uitgevoerd. Onderwerpen van onderzoek zijn maatschappelijk relevant en worden samen met de werkveldpartners bepaald. Met de kennis, inzichten en producten die het onderzoek oplevert helpen we actuele problemen op te lossen en/of de beroepspraktijk verder te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan de innovatie van de beroepspraktijk. fontys.nl/Innovatie-en-onderzoek.htm

Stages
Door goede begeleiding in kleinschalige opleidingen, binnen grootschalige mogelijkheden, creëert Fontys kansen voor iedereen. Fontys kiest daarbij voor een nadrukkelijke verbinding van haar opleidingen en cursussen met de beroepspraktijk. Leren doe je immers pas echt goed als je het kunt doen in een context die ertoe doet: een authentieke leeromgeving met reële opdrachten en probleemstellingen van echte opdrachtgevers. En, voor bedrijven en instellingen geldt dat studenten nieuwe frisse ideeën binnen brengen. Uw stageplaats of opdracht levert u hoe dan ook winst op!  Een stageplek of opdracht aanmelden kan via fontys.nl/stages.

Kennis delen
Kennisontwikkeling en kenniscirculatie zitten in de genen van Fontys en vormen de kern van al onze producten, zoals opleidingen, advies(trajecten), trainingen en onderzoeken. Naast Logistiek en Techniek (HTSM) is Fontys ook actief op het gebied van Onderwijs en talentontwikkeling, Gezondheid, Ondernemen, Smart Societies, Kunst en creatieve industrie, en Energie. U vindt Fontys onder andere in: Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Venlo.

Fontys Hogescholen

Partner in innovatie

Voorbeeld 'Box' (1 pagina magazine)

Voorbeeld 'Box' (spread magazine)

  INFO

T:   085-0030040

M:  Rob Verdijk       | 06 - 12 53 63 40

M:  Tom vanFulpen | 06 - 55 36 33 37

I:    info@brabantbusinessmedia.nl

W:  www.brabantbusinessmedia.nl

Luchthavenweg 81A

5657 EA  Eindhoven