Bijna 1 op de 10 Nederlanders werkt in de logistieke sector en de branche zorgt voor bijna 5 procent van ons Bruto Nationaal Product. 
Noord-Brabant neemt daarvan een belangrijk deel voor zijn rekening en is een van de belangrijkste krachten achter de Brabantse economie. De sector is volop in beweging. Brabant ligt midden op belangrijke corridors die verder Europa in gaan. Dit biedt talloze kansen voor het ontwikkelen van ‘new business’.

Wilt u hier met uw organisatie een bijdrage aan leveren, bijvoorbeeld in de vorm van het delen van uw visie of handige tips? We horen het graag!

In de zomereditie van het Brabant Business Magazine, zowel print als online, wordt speciale aandacht besteed aan (agri)food in de breedste zin van het woord. Van restaurants, scholen en ziekenhuizen tot catering, warehousing en visserij. Hierin komen vragen aan bod als: hoe wordt food vervoerd en opgeslagen? Hoe zit het met de opkomst van fastfoodketens, met lijnrecht daartegenover de hang naar biologisch, veganistisch en lokaal eten? Hoe gaan we als maatschappij om met verspilling? We horen graag hoe ondernemers uit Brabant hierover denken. Wilt u hier met uw organisatie een bijdrage aan leveren, bijvoorbeeld in de vorm van het delen van uw visie of handige tips? We horen het graag!

De gemeente Oss herbergt een ondernemende bevolking. Met ruim 5500 bedrijven en een moderne industrie is er altijd bedrijvigheid in de 24 kernen langs de Maasoever. Osse bedrijven blinken uit in agrifood en life sciences: landbouw, voedsel en medicijnen. Margarine, worst en de pil worden over de hele wereld vervoerd. In de zomereditie van het Brabant Business Magazine, zowel print als online, wordt speciale aandacht besteed aan het ondernemers- en vestigingsklimaat in Oss. Hoe is het om hier te wonen, werken en leven? Waar liggen de sterke en minder sterke kanten van Oss, Megen, Ravenstein, Lith en de vele andere dorpen? We horen graag hoe ondernemers uit de gemeente Oss hierover denken!

Transport Logistiek

Agrifood

Gemeente Oss